Welcome to my Blog!

Welcome to my Blog!

Poker Night Tonight

Με το Poker μπορώ να πω ότι πριν από ένα χρόνο ακριβώς δεν είχα καμία απολύτως σχέση. Όπως η σχέση μου με τα μαθηματικά που περιέγραψα στο προηγούμενο blog μου ένα πράμα! Έβλεπα και εγώ από μικρή τους μεγάλους να παίζουν χαρτιά  και τους θεωρούσα τόσο  έξυπνους!!! 




Η Poker μανία με έπιασε και εμένα όταν έγινε ο γνωστός πανικός στο facebook πριν από ενάμισι χρόνο.  Ντρέπομαι που το λέω αλλά είναι η αλήθεια! Συνήθως μου τι δίνει να κάνω ότι κάνουν οι άλλοι αλλά αυτή τη φορά και εγώ δεν μπόρεσα να αντισταθώ. 




Θυμάμαι άρχισα να βλέπω Poker στην τηλεόραση αλλά μου φαινόταν τόσο δύσκολο που δεν περίμενα ποτέ ότι θα κατάφερνα να παίξω και εγώ. Όλο μου εξηγούσαν και μου ξανά-εξηγούσαν  τους κανόνες αλλά λόγω του γνωστού κολλήματος με τους αριθμούς δεν μπορούσα να το καταλάβω. Και άμα έχω άρνηση για κάτι γίνομαι τόσο εκνευριστική!





 Μια μέρα που όλοι είχαν αφηνιάσει να παίζουν και με είχαν στην απ’ έξω λέω «Δεν είναι πια και πυρηνική επιστήμη, θα δοκιμάσω να παίξω και εγώ»! Από εκείνη τη μέρα και μετά το Poker στο facebook το έχω λιώσει!!! Δεν είχα δοκιμάσει ποτέ να παίξω σε κανονικό τραπέζι. Το προτέρημα του να παίζεις στο facebook είναι ότι σου δίνει τον συνδυασμό που έχεις οπότε αν έχεις χαρτιά που μπορούν να σε κάνουν να νικήσεις στο δείχνει αυτόματα. Στο κανονικό τραπέζι κανείς δεν σου δείχνει τίποτα και πρέπει να έχεις απόλυτη αυτοσυγκέντρωση για να σκεφτείς τους συνδυασμούς μπορείς να κάνεις με τα χαρτιά που κρατάς! 



Την πρωτοχρονιά νίκησα!!!! Δεν παίζω επιθετικά, ούτε μπλοφάρω! Δυστυχώς δεν είμαι καλή σε αυτό! Όταν έχω καλό χαρτί το καταλαβαίνουν αυτοί που ξέρουν τον  τρόπο που παίζω. Γιατί τα λέω όλα αυτά? Την Κυριακή φεύγω για Αγγλία και σήμερα κανόνισα βραδιά Poker με κολλητούς φίλους για να χαλαρώσουμε και να τους χαιρετήσω όλους μαζί! Μιας και ξέρουν ότι δεν ρισκάρω στα χαρτιά μου σήμερα θα τους κάνω ένα κόλπο…. Κάποιος θα χάσει πολλές μάρκες!!! Χαχαχα για να δούμε, τους περιμένω από λεπτό σε λεπτό! 


Λέτε να πάρω και εγώ ποτέ τόσα? (Just kidding) :P Cheers!

2 comments:

  1. Καπως ετσι αντιδρουσα και εγω οταν "εσκασε" το ποκερ στην Ελλαδα. Ειναι ομως αντιδεοντολογικο να αποδοκιμαζεις κατι που δεν εχεις δοκιμασει και δεν εχεις ιδεα τι ειναι...καπως ετσι μου εδειξε ενας φιλος μου τα βασικα, εκεινο το βραδυ δεν κοιμηθηκα...επαιζα μεχρι το πρωι ποκερ στο facebook και τελικα η γνωμη μου καθε αλλο παρα αρνητικη ειναι τωρα...
    Εξυπνο θεμα προς αναπτυξη...μπραβο! :)

    ReplyDelete
  2. Μια από τα ίδια και εγώ! Όπως τα λες!! Ευχαριστώ!

    ReplyDelete

Σχολιάστε ό,τι σας κατέβει!!!