Welcome to my Blog!

Welcome to my Blog!

Happy New Year Everyone!!!

Πρώτο post τις χρονιάς και πρώτο post γενικά!!!!  Οπότε here we go… 

Εμ τι άλλο θα μπορούσε να συζητήσει κανείς πρώτη μέρα του χρόνου πέρα από το να κάνει μια ανασκόπηση της περασμένης χρονιάς? Λίγο πριν το ρολόι δείξει 12 σκεφτόμαστε όσα έγιναν, όσα δεν έγιναν κ όσα παραλίγο να γίνουν και ευχόμαστε το νέο έτος να φέρει σε εμάς και σε όλους όσους αγαπάμε τα καλύτερα…

Κάνοντας κάποιες γρήγορες σκέψεις:

Μερικοί από εμάς επέλεξαν να περάσουν αυτή την ξεχωριστή μέρα στο εξωτερικό, άλλοι (αποκλεισμένοι φοιτητές) αναγκάστηκαν να μείνουν στο εξωτερικό, άλλοι επέλεξαν να πάνε στα μπουζούκια, άλλοι συνωστισμένοι στα club και οι πιο γαμάτοι όπως εμείς  (just kidding), ή ξενέρωτοι (ό,τι προτιμάτε) επέλεξαν να κάνουν το ρεβεγιόν στο σπίτι χαλαρά, μαζί μ στενούς φίλους, οικογένεια και χαρτί μέχρι το ξημέρωμα!!
 
Αν και είμαι σίγουρη ότι το 2011 θα είναι μια από τις χειρότερες χρονιές μου, τουλάχιστον ξεκίνησε καλά  μιας και νίκησα και στα χαρτιά μετά από έναν εξαντλητικό αγώνα μάχη 2 ωρών (το λιγότερο) και μου έτυχε και το φλουρί!!! Θέλω να ελπίζω ότι αυτή τη χρονιά τα άτομα που αγαπώ θα έχουν πάνω από όλα υγεία μιας και χωρίς αυτό δεν υπάρχει τίποτα, ευτυχία, αγάπη, έρωτα και να προσπαθήσουν να βγουν από την κρίση αλώβητοι! Τέλος ΜΑΚΑΡΙ να πάρω το master μου και να γυρίσω στην Ελλάδα όσο πιο γρήγορα γίνετε  γιατί η κατάσταση είναι τραγική στην Αγγλία. 

Σκεφτόμουν ότι αν και τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά για τη χώρα μας αυτή τη στιγμή και δεν ξέρω το κατά πόσο είναι δυνατόν να σχεδιάζουμε  το μέλλον μας όπως κάναμε μικρότερα, μια καλή ιδέα θα ήταν να ονειρευόμαστε!!! Κάνεις δεν μπορεί να μας το στερήσει.

Όπως είπε και ο Mahatma Gandhi  Be the change you want to see in the world”.



Καλή χρονιά σε όλους και ευτυχισμένο το νέο έτος!!!!!!

No comments:

Post a Comment

Σχολιάστε ό,τι σας κατέβει!!!